Antena Meniu Search
x

Video Cei mai tupeişti hoţi: au dat o spargere chiar în curtea Poliţiei din Galaţi. Anchetatorii nu-şi dau seama cum au acţionat

Atenţie, hoţi fără limite. Un aparat electronic unde se plătesc taxele şi facturile a fost spart chiar în curtea Poliţiei Rutiere şi a Serviciului de Paşapoarte din Galaţi. Aparatul se afla într-un magazin xerox de lângă postul de poliţie. Totul s-a întâmplat în weekend, iar hoţii ar fi acţionat ca la carte. Mai exact, au tăiat alimentarea cu energie electrică, au spart aparatul şi au luat întreaga sumă de bani.

de Adrian Obreja

la 03.10.2022, 13:30

Vezi și

Cum s-a întâmplat acest lucru rămâne un mister. Poliţiştii criminalişti fac cercetări a stabili cum a fost posibil să fie spart un centru Xerox în interiorul căruia se afla un aparat electronic pentru plata facturilor şi a impozitelor. Practic, acest aparat a fost ţinta hoţilor care au dat lovitura la final de săptămână, atunci când nu era program de lucru.

Nu se ştie deocamdată câţi hoţi au acţionat, se pare că aceştia au intrat printr-o curte abandonată, au întrerupt alimentarea cu energie electrică şi au pătruns în interiorul chioşcului. Patronul spune că interiorul aparatului se aflau aproximativ 20.000 de lei, iar încasările lui nu au fost afectate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cei mai tupeişti hoţi: au dat o spargere chiar în curtea Poliţiei din Galaţi. Anchetatorii nu-şi dau seama cum au acţionat