Antena Meniu Search
x

Cel care a PREZIS prăbușirea MH370 a găsit tratamentul pentru EBOLA! VIDEO CU PROFEȚIA

Un tămăduitor din Nigeria susţine că a găsit leacul pentru cel mai devastator virus.

 Un tămăduitor din Nigeria susţine că a găsit leacul pentru cel mai devastator virus. TB Joshua, milionar în dolari, a declarat că apa sfinţită pe care a brevetat-o îi vindecă pe oameni de ebola. Aşa că a trimis 50 de mii de dolari şi patru mii de sticle de apă în statul african Sierra Leone.

Banii trimişi de Joshua sunt meniţi “să-i hrănească pe cei afectaţi de epidemia de Ebola”, potrivit biroului prezidenţial din Sierra Leone, care nu a făcut însă nicio referire la cele 4.000 de sticle cu apă sfinţită.

În 2011, când TB Joshua era unul dintre primii cinci pastori milionari din Nigeria în topul Forbes, averea sa era estimată la 10-15 milioane de dolari. Tămăduitorul are sute de mii de adepţi la nivel mondial, cu care ţine legătura online sau telefonic.

Unii dintre ei susţin că Joshua i-a vindecat de HIV sau cancer, alţii că a prezis cu precizie viitorul, cum ar fi bombardamentele de la Maratonul din Boston, din 2013, sau dezastrul zborului Malaysia Airlines M370. Pastorul are 107.000 de follow-eri pe Twitter şi 1,2 milioane de like-uri pe pagina sa de Facebook, la care se adaugă un post de televiziune propriu, Emmanuel TV, prin care mai ţine legătura cu adepţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cel care a PREZIS prăbușirea MH370 a găsit tratamentul pentru EBOLA! VIDEO CU PROFEȚIA