Cel mai bun restaurant din lume e american!
Situat în inima Manhattan-ului, Eleven Madison Park e un restaurant care şi-a clădit renumele atât pe baza gustului preparatelor, cât şi pe cea a inovaţiei. Bucătarul localului de lux, elveţianul Daniel Humm, a reuşit să reinterpreteze în manieră pur newyorkeză preparate din bucătăria europeană modernă.
Situat în inima Manhattan-ului, Eleven Madison Park e un restaurant care şi-a clădit renumele atât pe baza gustului preparatelor, cât şi pe cea a inovaţiei. Bucătarul localului de lux, elveţianul Daniel Humm, a reuşit să reinterpreteze în manieră pur newyorkeză preparate din bucătăria europeană modernă.
Iar atenţia la detalii are costul ei. Cine vrea să ia cina în cel mai bun restaurant din lume trebuie să scoată din buzunar cel puţin 700 de dolari. Printre cele mai apreciate preparate ale elveţianului se află faimoasa raţă prăjită cu miere şi lavandă, care costă 300 de dolari.
Luxosul local a intrat în topul celor mai bune 50 restaurante din lume în 2010. Anul acesta a obţinut primul loc, detronând Osteria Francescana, marele câştigător din 2016. Pe poziţia a treia se află restaurantul spaniol El Celler de Can Roca din Girona. Gala de decernare a premiilor pentru cele mai bune restaurante din lume s-a desfăşurat la Melbourne, în Australia.
Gala în care sunt premiate cele mai bune 50 restaurante din lume s-a organizat prima oară în 2002. Iar lista câştigătoare e decisă în fiecare an de către o mie de experţi independenţi ai artei culinare: bucătari, proprietari de restaurante şi jurnalişti.
- Şi bunicii au avut jucării. O expoziţie inedită, ni le arată, la Braşov
- Târg caritabil la Şimleul Silvaniei, organizat de copii
- EXEMPLU! Andrei este campionul cu Sindromul Down
- Un bărbat de 66 de ani a murit, după ce mașina a lovit un stâlp electric în Timiş
- Sănătatea arborilor din Bucureşti, verificată cu tomograful. Ar trebui însă mai bine de 170 de ani pentru...
Situat în inima Manhattan-ului, Eleven Madison Park e un restaurant care şi-a clădit renumele atât pe baza gustului preparatelor, cât şi pe cea a inovaţiei. Bucătarul localului de lux, elveţianul Daniel Humm, a reuşit să reinterpreteze în manieră pur newyorkeză preparate din bucătăria europeană modernă.
Iar atenţia la detalii are costul ei. Cine vrea să ia cina în cel mai bun restaurant din lume trebuie să scoată din buzunar cel puţin 700 de dolari. Printre cele mai apreciate preparate ale elveţianului se află faimoasa raţă prăjită cu miere şi lavandă, care costă 300 de dolari.
Luxosul local a intrat în topul celor mai bune 50 restaurante din lume în 2010. Anul acesta a obţinut primul loc, detronând Osteria Francescana, marele câştigător din 2016. Pe poziţia a treia se află restaurantul spaniol El Celler de Can Roca din Girona. Gala de decernare a premiilor pentru cele mai bune restaurante din lume s-a desfăşurat la Melbourne, în Australia.
Gala în care sunt premiate cele mai bune 50 restaurante din lume s-a organizat prima oară în 2002. Iar lista câştigătoare e decisă în fiecare an de către o mie de experţi independenţi ai artei culinare: bucătari, proprietari de restaurante şi jurnalişti.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰