Antena Meniu Search
x

Video Cel mai căutat fugar român, prins de polițiștii spanioli după ani buni. Bărbatul a ucis un om în 2006, apoi s-a făcut nevăzut

Cel mai căutat fugar din România, un interlop care a ucis un membru al unui clan rival la o nuntă a fost prins în Spania. Bărbatul, în vârstă de 41 ani, făcea parte din clanul Zabalaru din Călăraşi. Imediat după comiterea faptei, în 2006, poliţiştii l-au condamnat la 17 ani de închisoare, însă bărbatul s-a făcut nevăzut. Bărbatul ar mai fi fost implicat şi în trafic de cocaină pe teritoriul Spaniei.  

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 08:13

Vezi și

Lupu Petrișor, un român de 41 de ani din Călărași, a fost prins și arestat de Unitatea Centrală Operativă (UCO) a Gărzii Civile spaniole la Girona. Bărbatul era considerat „cel mai căutat fugar din România”, relatează publicația iberică Voz Populi. Românul a omorât un membru al unui clan rival la o nuntă, în anul 2006.

Petrișor Lupu avea de ispășit 17 ani de închisoare

Românul a fost condamnat la 17 ani de închisoare, pentru că pe 11 iunie 2006. a ucis un om. La acea vreme, membrii clanului Zăbălaru s-au dus peste cei din clanul Minerilor și s-au bătut cu bâte și cuțite. Lupu l-a înjunghiat mortal pe Constantin Petrică în acea luptă. Bărbatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru această crimă. Înainte de pronunțarea sentinței, Lupu a fugit în Spania.

Petrișor Lupu a fost arestat în 2017 în Spania, pentru o infracțiune împotriva sănătății publice. A reușit să scape, după ce a prezentat documente false. Românul a fost prins de autoritățile spaniole abia după ce a apărut pe site-ul agenției europene de poliție Europol drept unul dintre cei mai căutați fugari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Cel mai căutat fugar român, prins de polițiștii spanioli după ani buni. Bărbatul a ucis un om în 2006, apoi s-a făcut nevăzut