Antena Meniu Search
x
LIVE

Cetăţean străin, prins în flagrant în timp ce vindea cocaină, în Dolj. Cerea 7.550 de euro în schimbul drogurilor

Un cetăţean străin a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant când oferea spre vânzare cocaină. Bărbatul era cercetat pentru trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

De Redactia Observator la 08.06.2023, 18:59
Cetăţean străin, prins în flagrant în timp ce vindea cocaină, în Dolj. Cerea 7.550 de euro în schimbul drogurilor - Shutterstock

Potrivit unui comunicat transmis de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova, măsura reţinerii a fost luată de procurori în cursul zilei de miercuri, după ce "inculpatul a fost prins în flagrant după ce a oferit spre vânzare cantitatea de 170 de grame cocaină, pentru suma de 7.550 de euro".

Sursa citată menţionează că în perioada ianuarie-iunie 2023, persoana respectivă "a introdus din Ţările de Jos pe teritoriul României, droguri de mare risc (cocaină), în scopul comercializării către consumatori de pe raza judeţului Dolj".

În cursul zilei de joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit Agerpres.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, suportul fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, mai precizează sursa citată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cetăţean străin, prins în flagrant în timp ce vindea cocaină, în Dolj. Cerea 7.550 de euro în schimbul drogurilor