Antena Meniu Search
x

Ucraineanul suspectat că şi-a ucis colegul pe o navă din Portul Brăila, arestat în Iaşi. Bărbatul se plimba prin centrul oraşului

Cetățeanul de origine ucraineană care este suspectat că a ucis un bărbat la bordul unei nave aflate în Portul Brăila, a fost prins, luni seară, de poliţişti, la Iaşi. Bărbatul urmează să fie preluat de polițiștii din Brăila.

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 07:58

Vezi și

”În această seară, cetăţeanul ucrainean, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de omor şi trecerea ilegală a frontierei, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, ca urmare a informaţiilor operative oferite în timp real de către poliţistii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila, în municipiul Iaşi”, a transmis IPJ Brăila. Bărbatul se plimba prin centrul oraşului Iaşi, în zona Piaţa Unirii.

Bărbatul urmează a fi preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila, în baza unui mandat de aducere, şi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale. Bărbatul, Puyko Yaroslav, era căutat de vineri.

Bărbatul era căutat de câteva zile

”În jurul orei 04:00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că, la bordul unei nave sub pavilion internaţional acostată în Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetăţeni ucraineni. Din primele date, se pare că în urma conflictului, unul dintre aceştia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava”, a transmis, vineri, Poliţia Judeţeană Brăila.

Conform sursei citate, bărbatul a fost identificat de poliţişti, fiind căutat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. şi poliţiile orăşenesti, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, I.J.J., Poliţia Locală. De asemenea, au fost instituite filtre şi în judeţele limitrofe. În activităţile de cautare a fost angrenat şi un câine de urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ucraineanul suspectat că şi-a ucis colegul pe o navă din Portul Brăila, arestat în Iaşi. Bărbatul se plimba prin centrul oraşului