Antena Meniu Search
x

Video Ucraineanul periculos, care a făcut moarte de om în Portul Brăila, este de negăsit. Poliţia face apel la populaţie

Un ucrainean periculos, care a făcut moarte de om, este dat în urmărire în România. Bărbatul este acuzat că şi-a asasinat un coleg de echipaj, pe un vapor care aştepta să intre în portul Brăila. Sute de poliţişti şi jandarmi îl caută de peste 12 ore, iar fotografia lui a fost distribuită în toată ţara. 

de Adrian Obreja

la 11.02.2023, 12:52

Vezi și

Crima s-a petrecut în jurul orei 3 dimineaţa, în mijlocul Dunării, unde era ancorat vasul. Cei doi marinari din Ucraina s-au certat. Unul dintre ei, mecanicul de bord, a lovit fulgerător cu un cuţit. 

Nică Marinc, căpitan, şef de Port Brăila: Căpitănia împreună cu poliția și echipajul medical s-au prezentant la bordul navei și acolo au constatat că o persoană, mecanic, a înjunghiat un marinar care a decedat.

Poliţia face apel la populaţie 

Criminalul, în vârstă de 32 de ani, a reuşit să fugă de pe vas până să urce poliţiştii. Ucraineanul a fost dat în urmărire.

Elena Ostache, purtător de cuvânt IPJ Brăila: Bărbatul a fost identificat de poliţişti. Este folosit şi un câine de urmă pentru activităţile de căutare. 

Conform unor surse din anchetă, bărbatul ar fi ajuns la Galaţi cu un taxi. Când va fi capturat, va fi acuzat de omor şi riscă 15 ani de închisoare. Poliţiştii roagă pe oricine îl recunoaşte să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ucraineanul periculos, care a făcut moarte de om în Portul Brăila, este de negăsit. Poliţia face apel la populaţie