Antena Meniu Search
x

Chef Scărlătescu, jurat Hell's Kitchen, două reţete personalizate la Festivalul Scoicilor

Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit două reţete personalizate - supă de scoici şi scoici la ceaun -, în comuna Baloteşti, la Festivalul Scoicilor

Vezi și

Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit două reţete personalizate - supă de scoici şi scoici la ceaun -, în comuna Baloteşti, la Festivalul Scoicilor

Delicatese din scoici, asta a gătit astăzi Chef Cătălin Scărlătescu la Festivalul Scoicilor, din Baloteşti. Şi chiar dacă românii sunt obişnuiţi cu carnea de porc, zeci de bucureşteni s-au înghesuit să guste din preparatele Chefului. Mulţi au fost sceptici la început, dar odată ce au încercat, nu s-au mai oprit din mâncat.

Timp de o oră, cât au durat pregătirile, oamenii s-au uitat cu jind la ceaunele sfârâinde. Rezultatele au fost atât pe placul celor care au gustat pentru prima oară, cât şi pe gustul celor care sunt deja obişnuiţi cu astfel de delicatese. "Nu pot să fac altă mâncare decât cea mai bună mâncare pe care poate s-o dea cineva vreodată unui om", a spus juratul Hell's Kitchen.

Şi chiar dacă mulţi îşi închipuie că o astfel de reţetă este complicat de preparat acasă, ChefScărlătescu are câteva ponturi, pe care le puteţi afla din materialul de mai sus!

Din toamnă, Chef Cătălin Scărlătescu poate fi urmărit la Antena 1, în Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor, o producţie incendiară care va aduna cei mai talentaţi bucătari. Preselecţiile încep luna aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Chef Scărlătescu, jurat Hell's Kitchen, două reţete personalizate la Festivalul Scoicilor