Antena Meniu Search
x

Video Cheful de joacă i-a împins către un teribilism extrem: Doi copii, filmaţi plimbându-se agăţaţi de un troleibuz în Braşov

Câteva secunde de joacă s-ar fi putut transforma în clipe de coşmar pentru doi copii din Braşov. Dornici de distracţie, s-au plimbat agăţaţi de troleibuz, în cartierul Astra din oraş, relatează BizBraşovImaginile au fost surprinse de pasagera unei maşini, lucru care părea că i-a bucurat pe cei doi: în timp ce se ţineau de troleibuzul în mişcare, zâmbeau la cameră. 

de Redactia Observator

la 26.02.2023, 13:18

Vezi și

Se pare că nu e prima dată când copiii pornesc într-o astfel de aventură. Potrivit BizBraşov, aceștia pândesc troleibuzele în zona stației de la Orizont sau chiar în capătul de linie din zonă, iar apoi călătoresc atârnați câte o stație sau mai multe.

Unul dintre șoferii RATBV a declarat pentru publicaţia din Braşov că există pericolul ca sistemul captatoarelor să se dezarmeze în mers, dacă elementele de susținere sunt trase. Totodată, oricând există riscul ca "aventurierii" să cadă și să se rănească grav.

Copiii au fost observați pe camerele de supraveghere ale mijloacelor de transport în comun, dar în momentul în care șoferul a oprit şi a încercat să le dea o lecţie, aceştia au fugit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cheful de joacă i-a împins către un teribilism extrem: Doi copii, filmaţi plimbându-se agăţaţi de un troleibuz în Braşov