Antena Meniu Search
x

Video Cătălin Cherecheş avea asupra lui un buletin de Italia şi 3.000 de euro atunci când a fost prins în Germania

Cătălin Cherecheş, primarul fugar din Baia Mare, a fost prins aseară în Germania de poliţiştii bavarezi. S-a întâmplat în a 5-a zi de când a fost dat în urmărie internaţională. Vă reamintim, edilul a fugit din ţară după ce a aflat că a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru luare de mită. Primarul s-ar fi opus arestării.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 29.11.2023, 16:42

Vezi și

Pentru moment, în privinţa primarului din Baia Mare sunt două variante: să accepte extrădarea şi să fie predat autorităţilor din România în cel mai scurt timp sau să refuze extrădare şi cazul să ajungă la o instanţă din Germania. O instanţă care va decide când şi dacă acesta va fi sau nu extrădat. În funcţie de varianta aleasă, întreaga procedură se poate întinde pe o perioadă cuprinsă între 30 şi 180 de zile.

Ce au descoperit poliţiştii asupra sa

Surse din Poliţie susţin că Cherecheş ar fi încercat să fugă de poliţiştii germani, moment în care s-ar fi rănit. Între timp, în România se fac verificări pentru a se afla cum a fost posibil ca acesta să părăsească ţara. Poliţistul de frontieră care l-a lăsat să treacă ar fi spus membrilor Corpului de Control din MAI că îşi doreşte să facă un test poligraf pentru a arăta că nu a luat mită. În momentul în care Cătălin Cherecheş va ajunge în România, va avea de executat 5 ani de închisoare.

Atunci când a fost prins, Cherecheş avea asupra lui 3.265 de euro, aproximativ 150 de euro în forinți și aproximativ 320 de euro echivalent în lei. De asemenea, avea şi un buletin de Italia asupra sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Evenimente » Cătălin Cherecheş avea asupra lui un buletin de Italia şi 3.000 de euro atunci când a fost prins în Germania