Antena Meniu Search
x

Cum arată cocalarul de China! Ziua îşi face zid din BANI, noaptea saltea!

Locuitorii unui sat din China sunt atât de bogaţi încât au dormit pe bani!

Locuitorii satului Jianshe, din provincia Sichuan din China, au o mare problemă! Sunt putred de bogaţi şi nu ştiu unde să îşi depoziteze banii în aşa fel încât să nu fie prădaţi de hoţi. 

Comunitatea de 2.000 de oameni a strâns până acum 2,1 milioane de dolari, adică 13 milioane de Yuani chinezeşti, dintr-un joc piramidal la care pot participa doar sătenii din Jianshe. 

Primarul micuţului sat, Jin Hongyuan, le-a spus jurnaliştilor chinezi că a transportat banii în biroul său după ce i-a scos de la bancă. Pentru ca banii să fie în siguranţă, acesta a numit trei săteni să doarmă înăuntru, cu banii, şi alţi patru să stea de pază, afară! 

"Am folosit 800.000 de yuani drept saltea şi alţi 420.000 de yuani drept perne, iar restul banilor i-am pus pe lângă noi", a povestit Jin pentru West China Metropolis Day. 

În ziua următoare, bancnotele au fost mutate în centrul satului, unde sătenii au creat un zid din bancnote lung de 2 metri şi jumătate până când banii au început să fie împărţiţi! 

Cel mai fericit a fost săteanul Jin Ou, care a primit 49.000 de dolari, cel mai mult dintre toţi! "Am numărat bancnote toată ziua şi nu-mi mai simt degetele!", le-a spus el jurnaliştilor chinezi. 

sursa:cnn.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cum arată cocalarul de China! Ziua îşi face zid din BANI, noaptea saltea!