Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Chris Evans renunţă la rolul Captain America, după cel de-al patrulea film din seria 'Avengers'

Actorul Chris Evans va renunţa la rolul Captain America după cel de-al patrulea film din franciza „Avengers”, care urmează să fi lansat în 2019.

de Redactia Observator

la 23.03.2018 , 10:28

Actorul Chris Evans va renunţa la rolul Captain America după cel de-al patrulea film din franciza „Avengers”, care urmează să fi lansat în 2019.

Potrivit New York Times, actorul va părăsi franciza Marvel după scenele care vor fi refilmate anul acesta pentru al patrulea film. „Vrei să cobori din tren înainte să te împingă ei”, a spus el.

Chris Evans a jucat rolul Captain America din 2011, de la „Captain America: The First Avenger”.

Articolul continuă după reclamă

Nu este prima dată când se vorbeşte despre renunţarea lui la acest rol. Pe platourile de filmare pentru „Avengers: Infinity War”, care urmează să fie lansat pe 27 aprilie, au fost acordate mai multe interviuri şi o parte din distribuţie a discutat despre posibilitatea de a se retrage.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, aceasta este prima dată când Evans pare să confirme acest lucru.

Chris Evans l-a făcut pe Captain America unul dintre cele mai îndrăgite personaje Marvel - a jucat cest rol în nouă lungmetraje.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Chris Evans renunţă la rolul Captain America, după cel de-al patrulea film din seria 'Avengers'