Antena Meniu Search
x

CICLON peste România! Vremea de schimbă DRAMATIC începând de luni: "Temperaturile scad în toată ţara. Vor fi lapoviţe şi ninsori!"

Începând din noaptea de duminică spre luni, vremea intră într-un proces de răcire, în toată ţara.

Începând din noaptea de duminică spre luni, vremea intră într-un proces de răcire, în toată ţara. Potrivit meteorologilor, un ciclon mediteranean va afecta România, săptămâna viitoare.

Vremea se va răci treptat, începând de luni, 23 octombrie, pentru ca la sfârşitul săptămânii viitoare, maximele termice să nu mai treacă de 10 grade Celsius.

Meteorologul Teodora Cumpănaşu a declarat la Antena3 că, începând de luni, ploile vor fi din ce în ce mai frecvente şi mai însemnate cantitativ.

"Temperaturile vor scădea în toată ţara, mai ales din seara zilei de luni până miercuri. În zona montană, vor fi lapoviţe şi ninsori", a declarat specialistul.

Meteorologii mai spun că perioada de răcire a vremii va dura doar până la sfârşitul lunii octombrie, pentru ca la începutul lunii viitoare, vremea va reveni la temperaturi normale.

În prima săptămână a lui noiembrie, temperatura aerului va ajunge din nou la 15 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » CICLON peste România! Vremea de schimbă DRAMATIC începând de luni: "Temperaturile scad în toată ţara. Vor fi lapoviţe şi ninsori!"