Antena Meniu Search
x

Sclavul găsit în lanţuri, la Berevoieşti, în vara lui 2016, şi-a UCIS tatăl noaptea trecută! Tânărul şi-a lovit părintele cu cârja până l-a omorât

Bărbatul de 33 ani, găsit în vara anului 2016, în lanţuri, în localitatea Berevoeşti, la „stăpânii de sclavi“, şi-a ucis tatăl noaptea trecută.

Bărbatul de 33 ani, găsit în vara anului 2016, în lanţuri, în localitatea Berevoeşti, judeţul Argeş​, la „stăpânii de sclavi“, şi-a ucis tatăl noaptea trecută.

Ionuţ Ştefan Iordache, eliberat din sclavie, se întorsese în localitatea natală, Tufeni, judeţul Olt.

Noaptea trecută acesta şi-a lovit tatăl de mai multe ori, în cele din urmă bărbatul, în vârstă de 58 ani, care avea probleme de sănătate, decedând.

Pe acelaşi subiect

În cursul dimineţii a fost chemată ambulanţa, însă echipajul nu a mai putut face decât să constate decesul. 

„Azi-noapte înţeleg că a avut loc totul. L-a lovit pe tatăl său în mod repetat cu o cârjă, cu un scaun, bărbatul avea şi o infirmitate, foarte multe detalii nu vă pot da. Înţeleg că are un dezechilibru mental. În mod sigur vom dispune expertiza psihiatrică. Nu pot spune acum dacă vom dispune reţinerea, se fac audieri“, a declarat pentru adevarul.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procuror Anca Anuţa.

Ionuț Ștefan Iordache se numără printre sclavii ținuți în localitatea Berevoești, din Argeș. La ora transmiterii acestei știri, el era condus către sediul Parchetului Olt pentru a fi audiat.

Pe 13 iulie 2016, după luni de investigaţii, sute de jandarmi şi mascaţi au descins la Berevoeşti şi au înconjurat satul Gămăceşti. 38 de romi, din nouă grupări interlope care acţionau în reţeaua ce racola persoane vulnerabile, printre care săraci, copii sau persoane cu dizabilităţi fizice ori psihice, au fost iniţial arestaţi preventiv. Romii sunt acuzaţi că, pe parcursul a 12 ani, au exploatat şi torturat 40 de persoane. Victimele erau bătute cu parul sau cu biciul, lăsate fără mâncare, legate cu lanţuri şi puse să strângă fecalele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Sclavul găsit în lanţuri, la Berevoieşti, în vara lui 2016, şi-a UCIS tatăl noaptea trecută! Tânărul şi-a lovit părintele cu cârja până l-a omorât