Antena Meniu Search
x

Ciclonul Frederico a scos droguri la mal. Poliţia din Constanţa, în alertă după ce un trecător a găsit un pachet suspect cu un praf alb

Alertă pe litoral, după ce pe o plajă din Constanţa a fost găsit un pachet de peste un kilogram cu un praf alb, ce pare a fi drog. Poliţiştii au ridicat pachetul, care urmează să fie analizat.   

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 07:58

Vezi și

Pachetul a fost găsit de un trecător care a anunțat Poliţia. În urma verificărilor s-a stabilit că are puţin peste un kilogram şi conține o substanță albă care se bănuiește că ar fi cocaină. A ajuns pe mâna polițiștilor de la Crimă Organizată. De altfel, oamenii legii au continuat cercetările pe plajă, unde pachetul a fost găsit cu câini dresați să găsească astfel de droguri, dar și din aer au survolat zona cu un elicopter.

Surse din anchetă spun că pachetul, aşa cum era sigilat, cum era ambalat, seamănă izbitor de mult cu cele din 2019, când 800 de kilograme de cocaină au fost găsite pe plaja sălbatică de la Sfântul Gheorghe. Atunci drogurile veneau din America de Sud şi ajungeau în vestul Europei. Planurile contrabandiştilor au fost date peste cap de o furtună puternică în Marea Neagră.

Culmea şi acum descoperirea a fost făcută după ce ciclonul a măturat litoralul în acest weekend. atunci, în 2019, cărăușii nu au mai putut controla ambarcațiunea și au abandonat drogurile în valoare de 300 de milioane de euro, asta după ce au încercat în disperare să mai salveze ceva din ele şi vă mai reamintesc că au pretins a fi pescari amatori şi chiar s-au cazat acolo, în Delta Dunării, la Sfântul Gheorghe. Interesant este că după 4 ani, dosarul este în camera preliminară. Încă judecătorii instrumentează probele, iar suspecții ar fi în libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Ciclonul Frederico a scos droguri la mal. Poliţia din Constanţa, în alertă după ce un trecător a găsit un pachet suspect cu un praf alb