Antena Meniu Search
x

Cinci bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare într-un supermarket din Bucureşti. Supărarea era mai veche

Cinci bărbați s-au bătut într-un supermarket din Sectorul 3 al Capitalei. Incidentul a fost anunțat la 112, iar doi dintre indivizi au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 16:26

Cinci bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare într-un supermarket din Bucureşti. Supărarea era mai veche - Shutterstock

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 13 a anunțat că miercuri seara „a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, angajat în calitate de agent de securitate, în cadrul unui supermarket din Sectorul 3, cu privire la faptul că, în incinta magazinului s-ar afla în derulare un conflict, între mai mulți bărbați.”

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au luat legătură cu două persoane vătămate și au demarat verificările. De asemenea, a fost solicitată prezența unui echipaj de prim-ajutor, victimele fiind transportate la o unitate medicală, pentru îngrijiri suplimentare.

Doi dintre cei implicaţi au ajuns la spital

În urma verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit faptul că, în interiorul magazinului, cinci bărbați s-ar fi agresat fizic, în urma unui conflict anterior, potrivit Mediafax.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de „amenințare” și patru infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cinci bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare într-un supermarket din Bucureşti. Supărarea era mai veche