Antena Meniu Search
x

Video Cinci copii și părinții lor au fost găsiți intoxicați, posibil cu gaz, într-o casă din Deva. Au fost scoși de pompieri și duși la spital

O familie întreagă a fost la un pas de moarte, după ce s-a intoxicat, cel mai probabil din cauza unei scurgeri de gaze, într-o casă din Deva. Cei cinci copii și părinții lor au fost scoși de pompieri și duşi la spital pentru îngrijiri medicale. 

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 08:06

Vezi și

Potrivit ISU Hunedoara, toate cele șapte persoane prezentau simptome de vărsături, ameţeli şi stări de leşin, fiind evacuate de către pompieiri şi duse la spital pentru îngrijiri medicale. 

Imobilul nu este racordat la reţeaua de gaz a oraşului, iar încălzirea se face cu butelii.

"Pompierii Detașamentului Deva au intervenit, în jurul orei 23.00, la o casă de locuit din municipiul Deva unde, în urma unui apel la 112, a fost anunțat că 7 persoane, doi adulți și cinci copii, s-au intoxicat cu gaz. La fața locului, echipajele de salvare au constatat că toate cele 7 persoane prezentau simptome ale unei posibile intoxicări: vărsături, amețeli și stare de leșin. Pompierii, împreună cu 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, au intervenit de urgență pentru extragerea persoanelor din clădire, acordarea primului ajutor și transportul acestora la UPU – Deva. Toate cele 7 persoane, conștiente și cooperante,  se află acum la Spitalul Județean de Urgență Deva unde li se acordă tratament medical de specialitate. 

Casa de locuit, o clădire cu 2 etaje, nu este racordată la rețeaua de gaz a orașului Deva, iar încălzirea se face cu butelii de aragaz", au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

În continuare se investighează cauzele exacte ale intoxicării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cinci copii și părinții lor au fost găsiți intoxicați, posibil cu gaz, într-o casă din Deva. Au fost scoși de pompieri și duși la spital