Antena Meniu Search
x

Foto Cinci persoane rănite, după ce un şofer de 19 ani a intrat cu maşina într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat în şanţ, în Mehedinţi

Cinci persoane au ajuns la spital, duminică noaptea, cu multiple traumatisme după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe DN 6, pe raza localităţii Prunişor, judeţul Mehedinţi.

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 11:00

Cinci persoane au fost rănite după ce un şofer de 19 ani a intrat cu maşina într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat cu maşina, în Mehedinţi.
Cinci persoane au fost rănite după ce un şofer de 19 ani a intrat cu maşina într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat cu maşina, în Mehedinţi. - ISU Mehedinţi

Potrivit ISU Mehedinţi, la locul evenimentului au fost mobilizate două echipaje SMURD, o autospecială de stingere şi trei ambulanţe SAJ.

"Noaptea trecută, salvatorii mehedinţeni au intervenit la un accident rutier produs pe DN 6, pe raza localităţii Prunişor, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La locul evenimentului au fost mobilizate două echipaje SMURD, o autospecială de stingere şi trei ambulanţe SAJ. Echipajele medicale au evaluat toate cele cinci persoane implicate în accident, acestea fiind transportate, cu multiple traumatisme, la Unitatea de Primiri Urgenţe Drobeta Turnu Severin", a informat, luni, ISU Mehedinţi.

Un tânăr de 19 ani se afla la volan

Pompierii au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident. Conform IPJ Mehedinţi, accidentul s-a produs după ce un tânăr de 19 ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Şimian, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localităţii Prunişor, a pierdut controlul direcţiei, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a patru persoane, pasageri în autoturism, care au fost transportaţi la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a informat IPJ Mehedinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cinci persoane rănite, după ce un şofer de 19 ani a intrat cu maşina într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat în şanţ, în Mehedinţi