Antena Meniu Search
x

Video Cinci români au cumpărat maşini de 400.000 de euro la mâna a doua, fără să ştie ce problemă aveau toate

O reţea de hoţi de maşini de lux care acţiona în mai multe ţări din Uniunea Europeană este acum în vizorul poliţiştilor de la Furturi de Autovehicule din Poliţia Capitalei. Intermediari erau cetăţeni arabi, care foloseau România ca piaţă de desfacere. Cinci maşini care valorează în total 400.000 de euro ar fi fost tranzacţionate deja. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.11.2023, 13:53

Vezi și

Schema era simplă. Escrocii picau la înțelegere cu proprietarii mașinilor să fraudeze împreună firma de asigurări. Aduceau mașinile în țară, le înmatriculau folosind documente false și le vindeau altor persoane de bună credința.

După ce tranzacția era gata, escrocii îi anunțau pe proprietarii străini din Italia sau Germania să anunțe mașina că fiind furată și să primească banii de la firma de asigurări.

Reţea de hoţi de maşini de lux, prinsă de poliţiştii din Capitală

Până acum, polițiștii au ajuns la cinci mașini de lux fabricate în anii 2021 și 2022, având în cost total de 400.000 de euro. Procurorii parchetului Sectorului 1 au intrat pe fir și au ajuns la doi bărbați arabi care ar fi fost în spatele acestei rețele, dar și la o româncă în vârstă de 32 de ani care îi ajuta pe cei doi.

Doi dintre cei trei au fost prinși de polițiști și sunt reținuți, urmând a ajunge în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Cinci români au cumpărat maşini de 400.000 de euro la mâna a doua, fără să ştie ce problemă aveau toate