Antena Meniu Search
x

Cine e gardianul de la Poarta Albă care și-a torturat bunicul și l-a băgat în portbagajul mașinii

Un gardian de la Penitenciarul Poarta Albă şi-a bătut bunicul, l-a încătuşat şi apoi l-a sechestrat în portbagajul maşinii. Nimeni nu ştie din ce motive.

Vezi și

Un gardian de la Penitenciarul Poarta Albă şi-a bătut bunicul, l-a încătuşat şi apoi l-a sechestrat în portbagajul maşinii. Nimeni nu ştie din ce motive. Agentul a fost urmărit în trafic, iar poliţiştii au reuşit să-l prindă după zeci de kilometri distanţă de satul bunicului torturat. Nepotul a fost arestat şi acuzat de mai multe infracţiuni. În ziua atacului, agentul trebuia să fie la serviciu, însă şefii l-au trimis acasă după ce le-a vorbit urât. E anchetă acum şi la Poarta Albă.

Un bârbat de 28 de ani împotriva unuia de 80. Nepotul şi-a călcat în picioare bunicul nevăzător şi, în lovituri, l-a scos din curtea casei şi l-a băgat în portbagaj. Cătălin Ene e agent operativ la Penitenciarul Poarta Albă. Nu se ştie de ce, a ajuns acasă la bunicul său cu gând de răzbunare. Şi-a ascuns chipul sub cagulă şi şi-a scos cătuşele. Este obişnuit cu acţiuni în forţă. La Peniterciar face parte din grupa de intervenţie.

O vecină a recunoscut, însă, numărul maşinii gardianului şi a alertat imediat postul local de poliţie.

Poliţiştii erau pe uliţele satului şi au pornit pe urmele fugarului. L-au prins după 25 de kilometri, aproape de un sat vecin. Agentul de penitenciar a fost reţinut, apoi arestat. În ziua atacului, a avut un comportament ciudat şi la locul de muncă, iar şefii l-au trimis acasă.

Şi colegii de la Penitenciarul Poarta Albă fac anchetă. Vor să afle de ce agentul a folosit cătuşele din dotare, în afara Penitenciarului, ca să-şi sechestreze bunicul. Cătălin Ene e angajat de şapte ani ca agent de penitenciar şi, până acum, ar fi avut o conduită ireproşabilă.

Din portbagajul nepotului, bunicul a ajuns la spital.

Ce s-a întâmplat, vor stabili anchetatorii. Scandalul loveşte din nou sistemul penirtenciarelor din România. În urmă cu doar câteva zile, opt angajaţi ai Spitalului Penitenciar Rahova au fost reţinuţi şi acuzaţi de violenţe ca la Guantanamo. Alte instituţii-stâlp ale societăţii au fost atinse de scandaluri similare. Poliţistul-pedofil care hărţuia copii în lifturile blocurilor din Bucureşti sau miitarul care şi-a ucis iubita într-un coafor, după un plan pregătit pas cu pas. Educaţia a fost zdruncinată din temelii de cazul profesorului-pedofil. După toate aceste scandaluri, rămâne o întrebare la care trebuie să răspundă autorităţile. Cum se face selecţia acestor oameni care ajung să lucreze în instituţii vitale pentru societate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cine e gardianul de la Poarta Albă care și-a torturat bunicul și l-a băgat în portbagajul mașinii