Antena Meniu Search
x

Video Cine era bărbatul spulberat de un motociclist, pe Calea 13 Septembrie: "Are doi băieți"

Un accident înfiorător a avut loc joi seara pe Calea 13 Septembrie din București. Un pieton, angajat în cadrul MAI, a murit după ce a fost lovit din plin de un motociclist. O greșeală făcută zilnic de numeroși bucureșteni l-a costat viața: a încercat să traverseze bulevardul cu patrupedul său, într-o zonă neregulamentară, pe unde se circulă cu viteză.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 03.01.2024, 17:10

Vezi și

Un accident teribil a avut loc seara trecută, pe Calea 13 Septembrie din Capitală. Un pieton de 56 ani a fost spulberat de un motociclist după ce ar fi încercat să traverseze bulevardul cu câinele său, printr-un loc neregulamentar. Din nefericire, bărbatul şi patrupedul său şi-au pierdut viaţa.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul impactului

Totul s-a întâmplat pe Calea 13 Septembrie, în intersecţia cu strada Mihail Sebastian. Motociclistul, un tânăr de 25 de ani, nu a observat la timp bărbatul care traversa printr-un loc nepermis şi l-a lovit în plin. În urma accidentului extrem de violent atât pietonul, cât şi câinele pe care îl plimba, au murit pe loc.

  • Ana Grigore, reporter Observator: Impactul a fost devastator. Înainte să se oprească, motocicleta a lovit o maşină parcată pe marginea şoselei şi a mutat-o din loc. S-a oprit abia la 200 de metri distanţă faţă de locul accidentului.
  • Proprietar mașină: Vă daţi seama, maşina asta nu are 100 de kilograme. Deci dacă ne punem patru inşi, n-o mutăm din loc, aşa cum a mutat-o el. Deci cam ce viteză putea să aibă.
Pe acelaşi subiect

Accident pe Calea 13 Septembrie din București. Zona a fost împânzită de mai multe echipaje de salvare

Femeie: Îl resuscita. N-au reuşit... în momentul când traversa l-a spulberat. N-a mai avut timp să schiţeze, să facă nimic. Are doi băieţi...

Bărbatul de 56 de ani care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident lucra în cadrul MAI, iar după program, obişnuia să iasă la plimbare cu câinele.

  • Bărbat: Dar traversezi pe aici nu e corect. Adică, acum nu putem să învinovăţim pe cine l-a omorât, nu?
  • Bărbat: E foarte periculos, asta e zonă foarte periculoasă și se circulă cu viteză, mai ales când e liber, se circulă cu viteză.

Tânărul care conducea motocicleta, a scăpat cu viaţă şi s-a ales doar cu un deget rupt. Totodată, acesta a fost testat de poliţişti şi cu etilotestul şi cu drug testul, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au deschis acum o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine era bărbatul spulberat de un motociclist, pe Calea 13 Septembrie: "Are doi băieți"