Antena Meniu Search
x

Video "Dacă ne punem 4 inşi, n-o mutăm din loc cum a mutat-o el". Bărbat ucis de un motociclist care l-a spulberat pe un bulevard din Capitală, când își plimba câinele

Un accident teribil a avut loc seara trecută, pe Calea 13 Septembrie din Capitală. Un pieton de 56 ani a fost spulberat de un motociclist după ce ar fi încercat să traverseze bulevardul cu câinele său, printr-un loc neregulamentar. Din nefericire, bărbatul şi patrupedul său şi-au pierdut viaţa. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul impactului.

de Redactia Observator

la 03.01.2024, 13:14

Vezi și

Totul s-a întâmplat pe Calea 13 Septembrie, în intersecţia cu strada Mihail Sebastian. Motociclistul, un tânăr de 25 de ani, nu a observat la timp bărbatul care traversa printr-un loc nepermis şi l-a lovit în plin. În urma accidentului extrem de violent atât pietonul, cât şi câinele pe care îl plimba, au murit pe loc.

Ana Grigore, reporter Observator: Impactul a fost devastator, înainte să se oprească, motocicleta a lovit o maşină parcată pe marginea şoselei şi a mutat-o din loc. S-a oprit abia la 200 de metri distanţă faţă de locul accidentului.

Proprietar mașină: Vă daţi seama, maşina asta nu are 100 de kg. Deci dacă ne punem patru inşi, n-o mutăm din loc, aşa cum a mutat-o el. Deci cam ce viteză putea să aibă.

Imediat, zona a fost împânzită de mai multe echipaje de salvare.

Pe acelaşi subiect

"Are doi băieţi".

Bărbatul de 56 de ani care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident lucra în cadrul MAI, iar după program, obişnuia să iasă la plimbare cu câinele.

Bărbat: Dar traversezi pe aici nu e corect. Adică, acum nu putem să învinovăţim pe cine l-a omorat, nu?

Bărbat: E foarte periculos, asta e zonă foarte periculoasă si se circula cu viteza, mai ales cand e liber, se circula cu viteza.

Tânărul care conducea motocicleta, a scăpat cu viaţă şi s-a ales doar cu un deget rupt. Totodată, acesta a fost testat de poliţişti şi cu etilotestul şi cu drug testul, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au deschis acum o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Dacă ne punem 4 inşi, n-o mutăm din loc cum a mutat-o el". Bărbat ucis de un motociclist care l-a spulberat pe un bulevard din Capitală, când își plimba câinele