Antena Meniu Search
x

Video Cine este bărbatul a cărui mână a fost descoperită pe o stradă în Argeş. Este un cunoscut al oamenilor legii

Apar detalii şocante în ancheta din Argeş unde a fost descoperită mâna unui bărbat din Bucureşti condamnat în trecut pentru crimă. Mâna cu urme de muşcături a fost găsită într-o zonă nelocuită, din apropierea albiei râului Dâmboviţa.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 11.12.2023, 15:02

Vezi și

Acum, cadavrul este căutat de salvatori în apa râului, cu ajutorul unui detector care foloseşte inteligenţa artificială. Este vorba despre un echipament unic la nivel naţional. Poliţiştii au date că bărbatul de la care provenea mâna ar fi fost omorât, aşa că fac acum cercetări pentru omor.

Cine este bărbatul a cărui mână a fost descoperită pe o stradă în Argeş

 Mâna bărbatului a fost descoperită în comuna Dragoslavele, din judeţul Argeş. Poliţiştii au aflat că pe aceasta se aflau mai multe leziuni de muşcături de câine. după ce au ridicat şi au analizat probele, anchetatorii au indentificat şi persoana. Este vorba de un bărbat în vârstă de 53 de ani din Bucureşti.

Din informaţiile Observator, acesta ar fi avut mai multe probleme grave cu legea. În anul 1996, acesta ar fi fost condamnat pentru omor, iar 19 ani mai târziu a fost condamnat pentru tentativă de omor.

Iniţial, în această anchetă a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă încadrarea a fost schimbată în omor pentru că anchetatorii au găsit mai multe indicii care să ateste acest fapt. Se fac în continuare cercetări. Ancheta urmează să afle cum s-a produs întregul eveniment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine este bărbatul a cărui mână a fost descoperită pe o stradă în Argeş. Este un cunoscut al oamenilor legii