Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cine este bărbatul care a fost călcat de TIR împreună cu cei doi băieți ai săi, în Lețcani. Ciprian și-a văzut copilul cel mic murind în fața ochilor săi

Își luase copilul de 3 ani în brațe și pe cel de 6 ani de mână și se angajase în traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni.

de Monica Palade

la 19.04.2023, 17:36

Ciprian nu a bănuit nicio clipă că va fi și ultima pentru cel mai mic. Au fost loviți în plin de șoferul unui TIR, care nu ar fi observat că oamenii se angajaseră în traversarea străzii pe DN28, în localitatea Lețcani, informează reporterul Observator Clara Mihociu. 

Și-a văzut copilul murindu-i în fața ochilor

Tatăl ieșiseră cu copiii de la dispensar, iar teribilul accident a avut loc la doar câțiva metri de grădiniță. Cu ultimele puteri a reușit să îl tragă pe cel mai mare de o parte. Chiar și așa, atât bărbatul, cât și băiatul mai mare au ajuns la spital. Pentru mezin au fost însă ultimele clipe de viață. Potrivit martorilor, copilul ar fi fost decapitat în urma înfiorătorului accident.

Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, însă a fost deschis un dosar penal în acest caz, atât pentru ucidere din culpă, cât şi pentru vătămare corporală din culpă.

Locuitorii din zonă spun că au făcut solicitări în mod repetat la cei de la Drumuri Naţionale pentru a lua măsuri cu privire la trecerea de pietoni de pe şoseaua europeană pentru că aveau des accidente mortale în acea zonă, dar solicitările lor au rămas fără rezultate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cine este bărbatul care a fost călcat de TIR împreună cu cei doi băieți ai săi, în Lețcani. Ciprian și-a văzut copilul cel mic murind în fața ochilor săi