Antena Meniu Search
x

Video Cum a reuşit tatăl să-şi salveze unul dintre copii, după ce au fost loviţi pe trecerea de pietoni de un TIR, în Leţcani. Minorul de 3 ani a murit în impact

Accident teribil în Leţcani, judeţul Iaşi: Doi copii şi tatăl lor au fost loviţi de un TIR, pe o trecere de pietoni din comună, chiar în faţa grădiniţei. Unul dintre copii a murit, iar tatăl şi celalalt copil sunt în stare gravă la spital. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 19.04.2023, 12:42

Vezi și

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10:30. Apelul la 112 anunţa faptul că un bărbat, împreună cu cei doi copii, chiar în timp ce traversau pe trecerea de pietoni către grădiniţă, loc în care se află şi dispensarul din localitate, ar fi fost acroşaţi de către un TIR care nu ar fi observat faptul că oamenii se angajaseră în traversarea străzii pe DN28.

Tatăl a reuşit să-şi salveze doar un copil

În urma accidentului, tatăl a reuşit să-l tragă deoparte doar pe unul dintre copii. Pentru celălalt însă, în vârstă de 3 ani, era prea târziu. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul. Tatăl a fost rănit şi el, de asemenea şi celălalalt copil a ajuns la spital,  iar medicii evaluează acum starea lor de sănătate.

Circulaţia a fost oprită până în jurul orei 11:45, coada de maşini întinzându-se pe o distanţă de aproape 7 km. Localnicii şi autorităţile spun că au făcut solicitări în mod repetat la cei de la Drumuri Naţionale pentru a lua măsuri cu privire la trecerea de pietoni de pe şoseaua europeană pentru că aveau des accidente mortale în acea zonă, dar susţin că până acum nu au primit rezultate. 

Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, însă a fost deschis un dosar penal în acest caz, atât pentru ucidere din culpă, cât şi pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Cum a reuşit tatăl să-şi salveze unul dintre copii, după ce au fost loviţi pe trecerea de pietoni de un TIR, în Leţcani. Minorul de 3 ani a murit în impact