Antena Meniu Search
x

Cine este preotul care a oficiat botezul în urma căruia un bebeluş a murit

Preotul care a oficiat botezul în urma căruia un bebeluş a murit, a încercat să resusciteze copilul după ce s-a descoperit că acesta nu mai respira.

Cine este preotul care a oficiat botezul în urma căruia un bebeluş a murit

Preotul care a oficiat botezul în urma căruia un bebeluş a murit, a încercat să resusciteze copilul după ce s-a descoperit că acesta nu mai respira.

Medicii legişti din Iaşi au efectuat necropsia bebeluşului mort după botez, iar rezultatele i-au uimit pe doctori. Reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală nu au descoperit niciun indiciu cu privire la cauza morţii copilului la expertiza macroscopică, astfel încât misterul se adânceşte şi mai mult.

Cauza morţii bebeluşului mort după botez

Potrivit legiştilor, cauza morţii va fi stabilită cu exactitate, în aproximativ 40 de zile, după ce ţesuturile copilului vor fi analizate microscopic.

Pe acelaşi subiect

Preotul care a oficiat boetzul se numeşte Constantin Nichifor Hrestic şi are 32 de ani. Preot din anul 2011, părintele Hrestic este şi dirijor al unui cor bisericesc cu care a fost premiat la mai multe competiţii. Mai mult, potrivit cancan.ro, preotul ar fi prieten cu familia bebeluşului care a murit.

Bebeluşul mort după botez s-a comportat normal când a fost scufundat în apă

Preotul Hrestic a fost audiat de mai-marii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei şi a explicat că atunci când a scufundat copilul în cristelniţă, acesta nu a reacţionat într-un fel în care să îl pună pe gânduri.

"Copilul s-a comportat în mod absolut obişnuit şi a avut aceeaşi reacţie pe care o au cei mai mulţi dintre copiii care sunt botezaţi. A plâns, a ţipat, i-au dat suzeta, iar a mai plâns, iar i-a dat-o. Adică nu s-a întâmplat nimic atunci, spasme sau altceva. La sfârşitul slujbei, l-a împărtăşit pe copil, aşa cum se face iar la sfârşitul slujbei, când s-a terminat absolut totul, cei care îmbrăcau copilul au remarcat că are o stare inertă şi atunci s-au precipitat", a spus Marian Timofte, purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cine este preotul care a oficiat botezul în urma căruia un bebeluş a murit