Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt cei cinci protagonişti ai scandalului din Sectorul 4. Tinerii şi-au împărţit pumni şi picioare în faţa unui restaurant

Scandal, noaptea trecută, în faţa unui restaurant din Sectorul 4 al Capitalei. Mai multe persoane şi-au împărţit pumni şi picioare, iar întreaga scenă a fost filmată de câţiva martori. La faţa locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de poliţie care au calmat spiritele între scandalagii.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.08.2022, 15:22

Vezi și

Potrivit surselor Observator, cei implicaţi sunt trei cetăţeni ucraineni şi doi moldoveni. Pe imaginile surprinse de oamenii care locuiesc în apropiere se poate observa cum mai mulţi oameni se iau la trântă pe trotuar, în faţa unui restaurant, totul după o ceartă spontană. La scurt timp, mai multe echipaje de poliţiede la secţia 16 sosesc la faţa locului.

Ce spun autorităţile

"Noaptea trecută, polițiștii secției 16 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că mai multe persoane se agresează reciproc pe o stradă din sectorul 4, în urma unui conflict spontan. 

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției 16, care au demarat toate verificările. Persoanele în cauză nu au solicitat îngrijiri medicale de specialitate, iar până în acest moment niciunul dintre cei implocați nu a formulat plângere. 

Cercetările sunt continuate din oficiu de către secția 16, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice", transmite Poliţia Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei cinci protagonişti ai scandalului din Sectorul 4. Tinerii şi-au împărţit pumni şi picioare în faţa unui restaurant