Antena Meniu Search
x

Cine sunt tinerii care AU ARS DE VII în cumplitul accident din Suceava! Cei cinci se întorceau de la o petrecere de Halloween - IMAGINI ŞOCANTE

În această dimineaţă, cinci tineri şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulaţie în Suceava. Cei cinci se întorceau de la o petrecere. ​

Un cumplit accident a avut loc în această dimineață pe drumul național care leagă Suceava de Gura Humorului.

Citeşte şi: PREMONIŢIE cutremurătoare a Simonei, fata care a ARS DE VIE, împreună cu alţi patru tineri, în carnagiul din Suceava! Adolescenta şi-a anunţat MOARTEA cu câteva ore înainte de tragedie

Citeşte şi: MĂRTURIE HALUCINANTĂ în cazul tinerilor ARŞI DE VII în cumplitul accident din Suceava: "I-am auzit ţipând! Maşina a luat foc instantaneu" (VIDEO ŞOCANT)

În curba de la intrarea în Ilișești dinspre Suceava, un Audi în care se aflau cinci persoane a fost scăpat de sub control de șoferul în vârstă de 26 de ani, intrând pe contrasens, unde a lovit o altă mașină mică și un autocamion.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: TRAGEDIE în Suceava, în această dimineaţă! Cinci oameni AU ARS DE VII într-un carambol înfiorător. Una dintre maşini a luat foc! (VIDEO ŞOCANT)

În urma impactului, autoturismul marca Audi a luat foc și a ars ca o torță. Toţi cei cinci tineri care se aflau în vehicul şi care se întorceau de la o petrecere au murit carbonizaţi.

Citeşte şi: DE AICI au plecat cei cinci tineri care AU ARS DE VII în groaznicul accident din Suceava! IMAGINI surprinse cu puţin timp înainte de producerea tragediei (VIDEO) 

Alte trei persoane din celelalte două mașini au fost rănite iar una dintre ele a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului SF. Ioan Cel Nou Suceava.

Citeşte şi: A fost identificată A CINCEA VICTIMĂ a carnagiului din Suceava! Simona A ARS DE VIE împreună cu alţi patru tineri într-un cumplit accident de maşină (VIDEO)

Şoferul maşinii Audi are 26 de ani, se numeşte Ciprian Năsăudeanu şi este din Gura Humorului.

Cu aproximativ o oră înainte de producerea tragediei, băiatul a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de alţi trei tineri, respectiv Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc şi Andrei Prelucă. 

Cei care îi cunosc pe tinerii morţi şi-au exprimat stupoarea pentru accidentul de la Ilişeşti şi pentru nenorocirea care s-a produs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » Evenimente » Cine sunt tinerii care AU ARS DE VII în cumplitul accident din Suceava! Cei cinci se întorceau de la o petrecere de Halloween - IMAGINI ŞOCANTE