Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt tinerii morţi în accidentul din Constanţa, între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Unul dintre ei ar fi împlinit 22 de ani peste câteva zile

Poliţiştii constănţeni revin cu detalii despre cumplitul accident produs seara trecută pe DN 2A, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, când doi prieteni şi-au pierdut viaţa după ce au intrat cu maşina sub un TIR. În urma verificărilor, agenţii au aflat că şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 07.02.2024, 13:06

Inconştienţa le-a curmat viaţa aseară unor bărbaţi din Constanţa. Accidentul a avut loc pe drumul naţional 2A, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Un tânăr fără carnet de conducere a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi, într-o fracţiune de secundă, maşina a intrat sub un TIR. Atenţie, urmează detalii cu un putrnic impact emoţional! 

Filmul tragediei

Ora 21. La ieşirea din localitatea Mihail Kogălniceanu se dă alarma. 

Doi tineri, de 20 şi 21 de ani, buni prieteni, se plimbă cu maşina. La un moment dat, şoferul apasă la maximum pedala de acceleraţie. O decizie ce le este fatală. Bărbatul nu mai stăpâneşte maşina şi intră cu viteză sub un TIR.

Pe acelaşi subiect

Şoferul TIR-ului: Cred că avea 180 în voie. A smuls arcul cu punte cu tot. 

În momentul impactului, şoferul atutocamionului de mare tonaj semnaliza pentru a intra pe un drum de ţară. Nu a apucat să mai facă virajul.

Şoferul TIR-ului: A venit din spate, am încetinit, nu am apucat să fac dreapta, aveam 30 la oră.

Disperat, acesta sună imediat la 112, însă e mult prea târziu.  

Cristina Niţă, reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic încât maşina a ajuns un morman de fiare contorsionate, iar cele două victime nu au avut nicio şansă.

Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța: Au fost găsite două victime, decedate, cu leziuni incompatibile cu viaţa. 

Tânărul de la volan nu avea carnet de conducere pentru nicio categorie de vehicule

Din verificările efectuate, poliţiştii au descoperit că şoferul de 20 de ani nu avea carnet de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Cu toate acestea, tânărul se posta des pe reţelele de socializare la volanul maşinii. Chiar şi mătuşa prietenului său, decedat şi el în accident, ştia că şoferul nu avea carnet.

Mătuşa pasagerului: Amândoi erau prieteni, unul făcea 22 pe 11. Nu ştiu unde mergeau, spre moarte, nu ştiu. Ceasul rău.

Reporter: Ştia că şoferul nu avea permis?

Mătuşa pasagerului: Ştia.

O sticlă de bere desfăcută, găsită printre fiarele mașinii

Mai mult de atât, printre bucăţile caroseriei distruse, poliţiştii au găsit şi o sticlă de bere desfăcută. Gândul i-a dus la faptul că şoferul ar fi consumat alcool în timp ce se afla la volan. 

"La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 20 de ani, și un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 56 de ani. Ambele vehicule ar fi circulat în aceeași direcție. În urma accidentului rutier au decedat conducătorul auto și un bărbat, de 21 de ani, pasager în autoturism. Bărbatul aflat la volanul ansamblului rutier a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative. Din verificările efectuate a rezultat că șoferul autoturismului nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească în ce circumstanţe s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cine sunt tinerii morţi în accidentul din Constanţa, între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Unul dintre ei ar fi împlinit 22 de ani peste câteva zile