Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt victimele accidentului din Bacău, în urma căruia șapte persoane, inclusiv doi copii, au murit, iar cinci sunt rănite

A fost Plan Roşu de intervenţie azi dimineaţă în judeţul Bacău după ce o coliziune a avut loc între un autoturism şi un microbuz cu pasageri. Şapte oameni, inclusiv doi copii, au murit, iar alte cinci persoane au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 25.07.2021, 14:48

Vezi și

Un accident violent s-a petrecut în această dimineață pe DN2, la ieşirea din localitatea Răcăciuni, județul Bacău. Șapte persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, în urma coliziunii dintre un Mercedes cu volan pe partea dreaptă și un microbuz. 

Șoferul autoturismului, înmatriculat în Anglia, avea 37 de ani și se întorcea cu familia, acasă, în Suceava. În microbuz se afla o familie și mai mulți prieteni, care mergeau în vacanță. Victimele sunt patru femei, cu vârste între 44 și 67 de ani și o adolescentă de 18 ani. În urma impactului, au murit șapte persoane, între care soția șoferului de Mercedes, în vârstă de 34 de ani, și doi dintre copiii săi, unul în vârstă de 7 ani și un bebeluș de 3 luni. Șoferii au scăpat cu viață, fiind transportați la spital. 

În ceea ce privește persoanele rănite, toți cei trei adulți au fost internați pe secția Chirurgie cu traumatisme multiple. Un copil de 3 ani este într-o stare mai bună, fiind internat pe secția de Chirurgie pediatrică cu un traumatism craniocerebral minor, contuzie toraco-abdominală și escoriații. Cel de-al doilea, de 15 ani, este în stare gravă, și este internat cu fractură de bazin, ruptură de splină și fractură femur drept.

Polițiștii fac cercetări și încă încearcă să afle cine se face vinovat de acest accident extrem de violent. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cine sunt victimele accidentului din Bacău, în urma căruia șapte persoane, inclusiv doi copii, au murit, iar cinci sunt rănite