Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cine sunt victimele tragicului accident din Iaşi. Patru vieţi, curmate la secundă de o şoferiţă beată

Patru morţi şi trei răniţi, bilanţul negru al unei nopţi tragice. Sunt victimele accidentului din Iaşi, produse de o şoferiţă care urcat beată la volan şi a intrat în plin în muncitorii care săpau un canal. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 17.06.2022, 12:51

O tragedie fără margini s-a năpustit noaptea trecută peste patru familii din iaşi. Patru oameni au murit nevinovaţi, iar alţi trei au fost răniţi, după ce o şoferiţă inconştientă a urcat beată la volan şi a intrat în plin în grupul de muncitori. Şoferiţa are 38 de ani şi locuieşte în localitatea Valea Lupului.

Patru oameni au murit nevinovaţi

Impactul a fost devastator. Întreaga scenă a fost suprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum autoturismul, scăpat de sub control, ajunge pe trotuar şi loveşte un gard, după care este proiectată spre şosea, unde îi spulberă, pur şi simplu, pe muncitorii care lucrau la canalizare.

Nicolae - Ciprian, Ioan, Constantin şi Gheorghe sunt cei patru a căror viaţă a fost curmată într-o secundă de şoferiţa care a vrut să aibă parte de un moment plin de adrenalină.

Pe acelaşi subiect

Toţi cei patru bărbaţi decedaţi erau în câmpul muncii de peste 15 ani. Cel mai tânăr împlinise luna trecută 45 de ani, alţi doi aveau 47 de ani, iar cea de-a patra victimă 54 de ani. Dintre ceilalţi trei bărbaţi, care au fost răniţi, cel mai tânăr are 33 de ani şi este angajat la firma respectivă din luna martie.

Șoferița ar fi făcut drifturi într-o parcare, înainte de tragedie

Este o luptă contracronometru pentru viaţa fiecărui om, martorii asistă neputincioşi la nenorocirea ce a avut loc cu doar câteva minute în urmă. Unul dintre martori povesteşte că femeia ar fi trecut glonţ pe lângă el, cu doar câteva minute înainte de a provoca incidentul cumplit, în timp ce un altul a scris pe un grup că aceeaşi şoferiţă ar fi făcut drifturi într-o parcare înainte de a-i lovi pe muncitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cine sunt victimele tragicului accident din Iaşi. Patru vieţi, curmate la secundă de o şoferiţă beată