Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt victimele tragediei de pe autostrada A1. Toți cei cinci bărbați au murit într-un microbuz strivit de două TIR-uri, la Ciorogârla

Cinci muncitori și-au găsit sfârșitul într-un accident de groază, azi dimineață, pe autostrada A1, în zona localității Ciorogârla. Toți cei cinci bărbați, muncitori cu vârste între 35 și 48 de ani, au murit într-un microbuz care-i ducea în Băneasa, unde urmau să construiască un simulator de zbor. Nu au mai apucat să ajungă acolo, pentru că, la kilometrul 17, vehiculul în care se aflau a fost strivit complet între două TIR-uri și toți au murit pe loc.

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 13:41

Vezi și

Accident teribil în această dimineaţă pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în apropiere de Capitală. Patru vehicule s-au lovit în lanţ, iar un microbuz a fost complet strivit între două camioane. Tragedia a avut loc în jurul orei 8 dimineața, atunci când a venit și apelul la 112, iar imaginile pe care le-au văzut, atât pompierii, cât și polițiștii au fost de-a dreptul șocante.

O mașină prinsă între două TIR-uri și un impact devastator.

În interiorul microbuzului se aflau cinci persoane care și-au pierdut viața. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva. Pompierii au reuși să ajungă la vehicul după zeci de minute, fiind nevoie de cinci echipaje de descarcerare, pentru a îndepărta cele două TIR-uri și pentru a putea ajunge la epava mașinii. Trupurile celor cinci victime au fost ridicate de medicii legiști și duse IML. 

Cinci muncitori, victimele tragediei de pe A1

Toți cei cinci bărbați care au murit în accident aveau între 35 și 48 de ani și erau de loc din Pitești. Microbuzul în care și-au găsit sfârșitul îi ducea în Băneasa, unde urmau să construiască un simulator de zbor. Nu au mai apucat să ajungă acolo, pentru că, la kilometrul 17, vehiculul în care se aflau a fost strivit complet între două TIR-uri și toți au murit pe loc.

În momentul de față este în plină desfășurare și o anchetă a poliției, care va stabili cine se face vinovat pentru această tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cine sunt victimele tragediei de pe autostrada A1. Toți cei cinci bărbați au murit într-un microbuz strivit de două TIR-uri, la Ciorogârla