Antena Meniu Search
x

Video Circulaţie restricţionată pe DN1, între Predeal şi Braşov, timp de o lună. Ce alternative au şoferii

În plin sezon al vacanţelor, circulaţia rutieră între Predeal şi Braşov va fi restricţionată pe o singură bandă, timp de o lună.

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 08:25

Vezi și

Muncitorii de la drumuri au început deja lucrările pe o porţiune de 12 kilometri de pe DN1 şi estimează că vor dura 22 de zile lucrătoare. Mai marii de la Drumuri spun că nu au putut începe mai devreme din cauza condiţiilor meteo.

''Încep lucrările pregătitoare (frezarea stratului de uzură) pentru așternerea unui covor asfaltic pe DN1, între Timișul de Sus (zona Cotul Donului) și intrarea în municipiul Brașov. Preconizăm că lucrările (frezare și așternere) vor dura aproximativ o lună și vor necesita închiderea traficului pe o bandă în zona intervenției'', transmite DRDP Brașov.

Şoferii care vin dinspre Bucureşti spre Braşov pot folosi DN1A ca rută ocolitoare. Cei care pleacă din Braşov spre Bucureşti, au ca alternativă Drumul Naţional 73A, care îi scoate spre Râşnov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Circulaţie restricţionată pe DN1, între Predeal şi Braşov, timp de o lună. Ce alternative au şoferii