Antena Meniu Search
x

Clipe de coşmar pe aeroportul din Satu Mare. Un bărbat a murit subit, după ce a coborât din avionul care l-a adus de la Londra

Un bărbat a murit, sâmbătă, după ce a coborât din avionul care îl aducea de la Londra la Satu Mare. Se pare că a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu l-au mai putut resuscita.

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 16:19

Un bărbat a murit subit, după ce a coborât din avionul care l-a adus de la Londra
Un bărbat a murit subit, după ce a coborât din avionul care l-a adus de la Londra - Presa Satu Mare via Facebook

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după ce a coborât din avionul cu care venise de la Londra, de pe Aeroportul Luton, potrivit PresaSM.

Bărbatul are 60 de ani. Primele date arată că acesta s-a urcat într-o mașină, dar i s-a făcut rău chiar spre drumul de acces în Aeroportul Internațional Satu Mare. Imediat ce a coborât, a intrat în stop cardio-respirator.

Mai multe echipaje medicale au sosit la fața locului, fiind începute de urgență proceduri de resuscitare. Din păcate, manevrele nu au avut rezultat, fiind constatat decesul. În acest caz a fost deschis un dosar penal, urmând să se stabilească ce a dus la decesul bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Clipe de coşmar pe aeroportul din Satu Mare. Un bărbat a murit subit, după ce a coborât din avionul care l-a adus de la Londra