Antena Meniu Search
x

Un motociclist a scăpat ca prin minune, în Cluj, după ce o mașină s-a suit cu roțile din față pe motocicleta lui

Un motociclist a fost rănit într-un accident petrecut sâmbătă seară pe o stradă din judeţul Cluj, eveniment în care au fost implicare o motocicletă şi două autoturisme, unul dintre acestea trecând cu roţile din faţă peste motocicletă şi rămânând suspendat deasupra acesteia cu roţile din spate.

de Redactia Observator

la 03.02.2024, 21:31

accident motocicletă Cluj
Un motociclist a scăpat ca prin minune, în Cluj, după ce o mașină s-a suit cu roțile din față pe motocicleta lui

Accidentul a avut loc în jurul orei 19:50, pe strada Avram Iancu din comuna Floreşti, unde două autoturisme şi o motocicletă s-au ciocnit. În urma impactului, unul dintre autoturisme a trecut cu roţile din faţă peste motocicletă, rămânând suspendat cu roţile din spate peste aceasta. La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul 2 Cluj-Napoca care au constatat că motociclistul a fost rănit, acuzând dureri la nivelul coloanei. Acesta a fost transportat la spital.

Zece minute mai târziu, pe aceeaşi stradă a avut loc un alt accident. Un autoturism a lovit din sate o platformă de tractat autovehicule, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un motociclist a scăpat ca prin minune, în Cluj, după ce o mașină s-a suit cu roțile din față pe motocicleta lui