Antena Meniu Search
x

Video Clujenii au stat 7 ore la coadă pentru un loc de parcare: "Online nu merge. Domnul primar să facă asta vara, nu acum când îngheaţă lumea de frig"

Anul a început cu aglomerație şi la Cluj-Napoca, la ghișeele primăriei. Oamenii s-au înghesuit să depună cererile pentru un loc de parcare. Au așteptat la cozi chiar și câte 7 ore, cu toate ca...în teorie... aveau posibilitatea de a depune documentele online. Speriaţi însă că site-ul nu merge, clujenii au preferat să aştepte la uşa insituţiei, încă de la 3 dimineaţa.

de Redactia Observator

la 03.01.2023, 14:24

Vezi și

Ghișeele primăriei clujene s-au deschis la ora 8, la fel și site-ul unde se puteau depune cererile pentru un loc de parcare. Cozile au început să se formeze, însă, cu 7 ore mai devreme. Peste 120 de persoane au vrut să se asigure, astfel, că nu rămân fără locul dorit. "Eu n-am ştiut că se poate depune online. Eu i-am zis la copil, i-am căutat hârtiile, i-am zis, completează-mi-le că eu mă duc să stau la rând. Mamă, cum să te duci? Aşa bine. Am vrut la 3 să vin", a declarat o bătrână.

Înarmaţi cu răbare, oamenii spun că nici măcar nu au simţit când a trecut timpul. Iar odată deschise ghişeele, totul a mers extrem de rapid. Nu la fel de norocoşi au fost cei care s-au bazat pe tehnologie. Deşi autorităţile au promis că documentele se pot depune şi online, oamenii spun că site-ul a mers...şi nu prea. "Pentru că online-ul nu merge. Şi ar fi foarte bine dacă domnul primar ar face chestia asta vara nu acuma în ianuarie când îngheaţă lumea de frig", spune o altă femeie.

Tarifele parcărilor din Cluj Napoca au crescut odată cu noul an. Pentru abonamentele parcărilor situate în zona centrală, persoanele fizice plătesc o sumă de 85 de lei/an față de 81 de lei anul trecut, iar persoanele juridice, 598 lei/an față de 569 lei. Taxele orare pentru ocuparea unui loc de parcare în zona centrală, plătite la parcometre, rămân aceleaşi ca şi în 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Clujenii au stat 7 ore la coadă pentru un loc de parcare: "Online nu merge. Domnul primar să facă asta vara, nu acum când îngheaţă lumea de frig"