Antena Meniu Search
x

COD GALBEN de furtună în Bucureşti şi judeţele învecinate. ISU: Numerosi copaci au fost smulşi de vântul puternic au căzut pe autoturisme şi carosabil

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de furtună, în această seară, în Bucureşti şi alte judeţe. Avertismentul vizează milioane de locuitori.

Update ora 19:15  - Optsprezece copaci smulşi de vântul puternic au căzut pe autoturisme şi carosabil în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, informează ISU. ”Urmare a intabilităţii atmosferice caracterizată de intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, până la acest moment, în Bucureşti şi jud Ilfov, au fost înregistrate 21 situaţii de urgenţă: 18 copaci căzuţi pe autoturisme sau carosabil; 2 situaţii în care s-au semnalat căderi de tencuială; 1 situaţie cablu electric căzut. Niciun eveniment nu s-a soldat cu victime”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ISU București-Ilfov.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de furtună, în această seară, în Bucureşti şi alte judeţe. Avertismentul vizează milioane de locuitori.

Pe acelaşi subiect

Pentru Bucureşti, ANM a emis un cod galben valabil pentru orele 18.30 - 20.00. Se vor semnala : intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, (rafale ale vântului de peste 50...55 km/h), frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 15...20 l/mp, izolat 25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, spune ANM.

Deja, în Bucureşti, s-au înregistrat pagube: Urmare a instabilitatii atmosferice caracterizata de intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, pana la acest moment, in Bucuresti si Jud Ilfov, au fost inregistrate 11 situatii de urgenta: 8 copaci cazut pe autoturisme sau carosabil; 2 situatii in care s-au semnalat caderi de tencuiala; 1 situatie cablu electric cazut. 

Un alt avertisment vizează judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa şi Giurgiu.

Județul Ilfov: Buftea, Otopeni, Balotești, Ciolpani, Corbeanca, Dascălu, Gruiu, Moara Vlăsiei, Mogoșoaia, Periș, Snagov, Tunari;

Județul Prahova: Balta Doamnei, Poienarii Burchii;

Județul Dâmbovița: Butimanu, Ciocănești, Crevedia, Niculești, Tărtășești;

Județul Giurgiu: Săbăreni;

Se vor semnala : frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de medii dimensiuni, averse ce vor cumula local 35-40 l/mp, mai transmite ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » COD GALBEN de furtună în Bucureşti şi judeţele învecinate. ISU: Numerosi copaci au fost smulşi de vântul puternic au căzut pe autoturisme şi carosabil