Antena Meniu Search
x

Codul portocaliu de PLOI, GRINDINĂ şi VIJELII a fost extins! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi

Administraţia Naţională de Meteorologie a extins avertizarea cod portocaliu de ploi abundente şi instabilitate atmosferică.

de Redactia Observator

la 03.07.2017 , 10:24

Administraţia Naţională de Meteorologie a extins avertizarea cod portocaliu de ploi abundente şi instabilitate atmosferică.

Astfel, în intervalul 3 iulie, ora 10:00 – 4 iulie, ora 10:00, vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, pe parcursul zilei de luni mai ales în Oltenia, Muntenia, sudul Banatului şi local în Transilvania şi Moldova, iar noaptea, cu precădere în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Moldovei.

Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină.

Articolul continuă după reclamă

În intervale scurte de timp sau prin cumulare, în județele Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomița și Călărași, în municipiul București și în zona de munte a județelor Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov se vor înregistra cantităţi de apă de 50...70 l/mp şi pe arii restrânse peste 80...90 l/mp, îndeosebi în județele Teleorman, Giurgiu, Olt, Argeș și Vâlcea.

De asemenea, în Dobrogea, local în Moldova, Transilvania, sudul Banatului, vestul Olteniei și nord-estul Munteniei se vor înregistra, în intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantităţi de apă de 25...50 l/mp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » Codul portocaliu de PLOI, GRINDINĂ şi VIJELII a fost extins! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi