Antena Meniu Search
x

Colet suspect lăsat în fața unui cabinet stomatologic din Târgu Mureş

O sacoşă lăsată la uşa unui cabinet stomatologic de o femeie care purta o mască a dus la mobilizare generală pe o stradă din Târgu Mureş. Pirotehnişti, pompieri şi poliţişti au avut misiunea să înlăture orice risc.

de Redactia Observator

la 01.03.2019, 14:09

Vezi și

O sacoşă lăsată la uşa unui cabinet stomatologic de o femeie care purta o mască a dus la mobilizare generală pe o stradă din Târgu Mureş. Pirotehnişti, pompieri şi poliţişti au avut misiunea să înlăture orice risc. Tensiunea a fost mare, deoarece coletul suspect era plasat la intrarea unui bloc cu zece etaje.

Printr-un apel la 112, un bărbat a anunţat prezenţa coletului suspect. Imediat, echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii, poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi pompieri au intervenit. Trectorii au fost ţinuţi la distanţă.

Coletul a fost scanat şi apoi transportat cu un container special, ca să poată fi analizat în siguranţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, s-a dovedit că în valiză nu era niciun obiect care să pună în pericol oamenii din zonă. Câţiva martori au spus că plasa ar fi fost lăsată la intrarea în cabinetul stomatologic de o femeie care purta o mască de protecţie, cu jumătate de oră înainte să se dea alarma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Colet suspect lăsat în fața unui cabinet stomatologic din Târgu Mureş