Antena Meniu Search
x

Video Al Bano şi Romina Power, concert extraordinar la Cluj. Spectacolul vine la aproape 50 de ani de la momentul în care au scos pe piaţă primul lor album

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri muzicale, Al Bano și Romina Power, va concerta în această seară, în premieră la Cluj-Napoca. Spectacolul vine la aproape 50 de ani de la momentul în care au scos pe piaţă primul lor album împreună. Artiştii au ajuns încă de aseară la Cluj. Totul, spre bucuria fanilor care le-au cerut ca amintire un autograf.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 13.11.2022, 15:23

Vezi și

Aşa şi-au început vizita la Cluj cei doi artişti italieni, aflaţi pentru prima dată în oraşul de pe Someş. "Sunt bucuros să fiu în acest oraş despre care am auzit numai lucruri bune. Căldura noastră din suflet, dar şi a voastră este superioară şi cu siguranţă va încălzi temperatura", a declarat Al Bano. Concertul din această seară vine după doi ani în care a tot fost amânat din cauza pandemiei.

Concertul din această seară va fi ultimul din turneul "Live Tour" şi posibil ultimul susţinut de cei doi în duet

Cei doi artişti nu au avut cerinţe speciale pentru organizatori, dar din cauza unei accidentări pe care Romina a suferit-o la genunchi, a fost nevoie ca scena să fie modificată. Pentru a nu fi pusă în dificultate de scările clasice, a fost amenajată şi o rampa, iar în culise va avea la dispoziţie în permanenţă o pungă cu gheaţă. "Din păcate, am fost rănită, am avut o intervenţie la genunchi acum o lună. Iar la celălălt genunchi am avut o durere timp de zece zile", a declarat Romina Power.

Melodii precum "Felicità", "Sempre Sempre" sau "Liberta" au facut istorie de-a lungul anilor, iar maine vor putea fi ascultate din nou live. Iar ca totul să meargă bine, cei doi au şi câteva trucuri. "Înainte de spectacol am şi un ritual. Beau o gură de whisky pentru a-mi încălzi corzile vocale", a declarat Al Bano. "Eu nu beau whisky, nu beau alcool, dar înainte de spectacol am o superstiţie: cea cu lemnul", a declarat Romina Power. S-au vândut deja peste 2.500 de bilete, însă cei care n-au apucat să cumpere vor putea face asta chiar şi înainte de spectacol.

"Cu siguranţă va fi un spectacol magic. Începând de la producţie, luminile, muzica. Am pregătit o atmosferă incendiară", au declarat organizatorii. Concertul din această seară va fi ultimul din turneul "Live Tour" şi posibil ultimul susţinut de cei doi în duet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Al Bano şi Romina Power, concert extraordinar la Cluj. Spectacolul vine la aproape 50 de ani de la momentul în care au scos pe piaţă primul lor album