Antena Meniu Search
x

Conducerea Oltchim cere Ministerului Economiei ajutor pentru plata salariilor pana VINERI

A fost cerut ajutor de la Ministerul Economiei, in cazul Oltchim. Se pare, potrivit unor surse, ca actualul administrator al combinatului s-a adresat institutiei pentru a fi luate toate masurile necesare. Totul, pentru ca salariile sa poata fi platite, pana vineri

Solicitarea telefonica a fost facuta la negocierile care se desfasoara intre liderii de sindicat si conducerea combinatului, informeaza Antena 3. "Din telefoanele date ministrului actualul administrator special al combinatului a cerut de urgenta toate masurile ca pana maine sa fie achitate restantele salariale ale angajatilor combinatului", au declarat sursele citate.

Peste 1.500 de salariati ai Combinatului Chimic Oltchim s-au strans, joi dimineata, intr-un miting de amploare, protestand fata de restantele salariale din luna decembrie si lipsa perspectivelor cu privire la viitorul celui mai mare agent economic din judetul Valcea. Protestatarii sunt atat angajati ai combinatului de la Valcea, cat si ai combinatului Petrochimie de la Pitesti.

Citeste continuarea articolului pe Antena 3.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Conducerea Oltchim cere Ministerului Economiei ajutor pentru plata salariilor pana VINERI