Antena Meniu Search
x

Panică generală în Constanţa, după ce o conductă de gaze a luat foc pe centura oraşului

A fost panică generală în Constanţa după ce o conductă de gaze a luat foc pe centura oraşului. Flăcările s-au extins rapid la un parc auto, unde patru maşini au ars în totalitate.

de Redactia Observator

la 27.08.2020, 20:52

Vezi și
  • O echipă de muncitori ar fi creat haosul.
  • Ei ar fi spart ţeava de gaze, în timpul unor lucrări.

Sute de oameni din blocurile din apropiere, dar şi dintr-un mall, au fost în pericol. Martorii spun că ţeava de gaze ar fi fost spartă din greşeală de câţiva muncitori, care ar fi fugit când au văzut flăcările.

Ora 9 şi 40 de minute, centura oraşului Constanţa. În dreptul unui sens giratoriu, o conductă de gaze a început să ardă. Flăcările s-au extins cu viteză, iar fumul negru a ajuns pe şosea. Şoferii au încetinit ca să flmeze incendiul. 

Pentru că exista risc de explozie, autorităţile au oprit furnizarea gazul în zonă. Dar până la intervenţia pompierilor, focul a ajuns la un parc auto, unde a făcut scum patru maşini de lux.

O echipă de muncitori ar fi creat haosul. Ei ar fi spart ţeava de gaze, în timpul unor lucrări. Din greşeală, spun martorii.

Paguba se ridică la peste 40 de mii de euro. Circulaţia pe şoseaua de centură a Constanţei a fost oprită timp de o oră şi jumătate, până la stingerea incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Panică generală în Constanţa, după ce o conductă de gaze a luat foc pe centura oraşului