Antena Meniu Search
x

Constanța, blocată după greva șoferilor de autobuz: "Cărăm oameni, nu cărăm cartofi"

Săptămâna aceasta nu a fost foarte bună pentru constănţeni! După ce în urmă cu două zile, au rămas fără apă şi căldură, din cauza unei avarii apărute la o centrală termică, în această dimineaţă au constatat că nu au cum să ajungă la serviciu cu autobuzul. Asta din cauza şoferilor care au refuzat să iasă pe traseu, nemulţumiţi de valoarea voucherelor-cadou de Crăciun.

de Redactia Observator

la 20.12.2019, 17:08

Vezi și

Săptămâna aceasta nu a fost foarte bună pentru constănţeni! După ce în urmă cu două zile, au rămas fără apă şi căldură, din cauza unei avarii apărute la o centrală termică, în această dimineaţă au constatat că nu au cum să ajungă la serviciu cu autobuzul. Asta din cauza şoferilor care au refuzat să iasă pe traseu, nemulţumiţi de valoarea voucherelor-cadou de Crăciun. Oamenii se plâng, de asemenea, şi de comportamentul directorului companiei, care este total dezinteresat de problemele lor. În replică, primarul Constanţei este decis să depună plângere penală împotriva celor care au declanşat acest protest spontan, pe care îl consideră ilegal.

"Toată lumea are familie, greutăţi, nu mai acceptăm batjocura. Facem transport în comun, cărăm oameni, nu cărăm cartofi", se plânge un angajat al regiei de transport.

La ora cinci dimineaţă atunci când ar fi trebuit să iasă pe poarta primele autobuze, nimeni nu a ieşit pe traseu. 120 de şoferi au protestat în faţa instituţiei de transport în comun şi au refuzat să plece în curse. Oamenii sunt nemulţumiţi de valoarea primelor de Crăciun, care anul acesta sunt sub formă de vouchere în valoare de 300 de lei.

Sute de constănţeni care au vrut să mearga în această dimineaţă la serviciu au fost nevoiţi să meargă pe jos sau să gasească soluţii alternative. Primarul oraşului spune însă că decizia angajaţilor este ilegală, şi asta pentru că nu au existat negocieri şi nici măcar o intenţie din partea protestatarilor de a avea o discuţie. Motiv pentru care a anunţat că le va face plângere penală şi le va cere şI acoperirea prejudiciului în solidar cu compania de transport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă nu se rezolvă problema, edilul va cere desfiinţarea companiei de transport şi anunţă organizarea unei licitaţii pentru o nouă companie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Constanța, blocată după greva șoferilor de autobuz: "Cărăm oameni, nu cărăm cartofi"