Antena Meniu Search
x

Continuă audierile în dosarul incendiului de la Bamboo, sunt 15-20 persoane audiate până în prezent

Anchetatorii continuă duminică audierile în cazul incendiului de la clubul Bamboo, au anunţat oficialii Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii continuă duminică audierile în cazul incendiului de la clubul Bamboo, au anunţat oficialii Poliţiei Capitalei.

Conform acestora, până în prezent, au fost chemate la sediul Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei un număr de 15-20 persoane, printre care administratorul, angajaţi şi clienţi ai clubului bucureştean.

Cercetările în cazul incendiului de la clubul Bamboo au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Poliţiei Capitalei.

În cursul zilei de sâmbătă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru distrugere în dosarul privind incendiul de la clubul Bamboo, a precizat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al instituţiei Alexandru Georgescu.

Patru pacienţi se află în continuare internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a confirmat duminică, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa. Victima internată la Spitalul Sf. Pantelimon ar putea fi externată în cursul zilei duminică, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Fiorella Nitoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Continuă audierile în dosarul incendiului de la Bamboo, sunt 15-20 persoane audiate până în prezent