Antena Meniu Search
x

Video Contrabandist ucrainean, prins cu ţigări în valoare de 32.000 de euro. Poliţiştii de frontieră au tras 9 focuri de armă pentru a-l opri, în Maramureș

Captură impresionantă făcută de poliţiştii de frontieră din Maramureş. Un contrabandist ucrainean, oprit cu focuri de armă în trafic, a fost prins cu ţigări în valoare de 32.000 de euro.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 07:45

Vezi și

Incidentul a avut loc ieri dimineaţă. Oamenii legii au avut suspicini cu privire la maşina ucraineanului şi i-au făcut semn să oprească.

Şoferul nu s-a conformat şi a încercat să scape de polițiști

Şoferul nu s-a conformat şi a încercat să scape de ei. A continuat o urmărire ca în filme, zeci de minute, timp în care poliţiştii au tras nouă focuri de armă pentru a-l opri pe individ. 

Au reuşit în cele din urmă să-l prindă şi au găsit în maşina sa aproape 14.000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Întreaga marfă a fost confiscată, iar bărbatul este cercetat acum pentru contrabandă şi conducerea unei maşini cu numere false.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Contrabandist ucrainean, prins cu ţigări în valoare de 32.000 de euro. Poliţiştii de frontieră au tras 9 focuri de armă pentru a-l opri, în Maramureș