Antena Meniu Search
x

Controale cu minicamere în autobuzele din Constanţa. Pasagerii recalcitranţi vor fi filmaţi de controlori

În Constanţa, de la începutul acestei luni, controlorii poartă minicamere de filmat.

Vezi și

Pentru controlorii din mijloacele de transport în comun fiecare zi la serviciu este o aventură! Asta pentru că se întâlnesc cu tot felul de călători recalcitranţi, care circulă fără bilet, iar când sunt prinşi - refuză să se legitimeze. De multe ori, totul se termină cu scandaluri şi chiar violenţe. Tocmai de aceea, în Constanţa, de la începutul acestei luni, controlorii poartă minicamere de filmat.

Atenţie, se filmează! Aşa încep controalele în autobuzele din Constanţa. O măsură justificată pentru călătorii cinstiţi, dar deranjantă pentru cei care nu-şi cumpără bilet.

Unora dintre pasageri li se pare corect să circule gratis. Şi sunt revoltaţi atunci când li se cere socoteală. Acum sunt filmaţi de controlori care - în cazul în care există contestaţii - pot demonstra că au procedat corect.

Călătorii care nu au nimic de ascuns şi nu sunt certaţi cu legea, apreciază măsura celor de la RATC.

Un dispozitv de înregistrare audio video a costat 1000 de lei, iar în Constanţa sunt, deocamdată, trei astfel de camere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Controale cu minicamere în autobuzele din Constanţa. Pasagerii recalcitranţi vor fi filmaţi de controlori