Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copacul din care curge apa ca la robinet. Timişorenii s-au strâns să vadă "minunea"

Un copac de pe o stradă din Timișoara a avut astăzi momentul său de glorie! Lumea s-a adunat să vadă minunea: apa care curge din pom, cu presiune ca la robinet. Impresionaţi, oamenii au scos rapid telefoanele ca să imortalizeze întâmplarea, iar imaginile au apărut imediat pe internent. 

de Redactia Observator

la 15.12.2021 , 18:16

În doar câteva minute de la descoperire, copacul "fermecat" din Timişoara a ajuns cel mai dezbătut subiect pe internet. La fața locului, oamenii au continuat să se minuneze și să încerce să găsească o explicaţie.

"Cred că e spartă conducta, că aici e o conductă de apă şi s-ar putea ca din conducta aia să intre în rădăcinile lui", și-a dat cu părerea un localnic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Minunea dumnezeiască sau doar o avarie, cert este că pomul din care curge apă are toate şansele să aibă momentul său de glorie şi să devină poate cel mai "instagramabil" loc din Timişoara. Până atunci, echipa Observator a făcut o sesizare la compania de apă, iar muncitorii au demontat minunea: este vorba de o ţeavă spartă, din care apa a ţâşnit pe unde a putut. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Copacul din care curge apa ca la robinet. Timişorenii s-au strâns să vadă "minunea"