Antena Meniu Search
x

Copii bătuţi într-un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea, de un adolescent de 16 ani

Incident grav într-un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea! Un adolescent de 16 ani a reuşit să intre în clădire şi a luat la bătaie doi copii de acolo.

Vezi și

Incident grav într-un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea! Un adolescent de 16 ani a reuşit să intre în clădire şi a luat la bătaie doi copii de acolo. Nimeni şi nimic nu l-a oprit. Din fericire, băieţii atacaţi nu au fost răniţi grav. Conducerea centrului nu a anunţat incidentul la poliţie.

Scandalul a pornit sâmbătă seara în centrul de plasament din Râmnicu Vâlcea. Băiatul de 16 ani, ajutat de un prieten, tot adolescent, a aplicat lovitură după lovitură. Victimele, doi copii mai mici, de 13 şi 15 ani care, spune el, şi-ar fi bătut joc de fratele lui. 

O angajată a centrului a încercat să intervină, dar nu a reuşit să-i oprească. 

Poliţiştii s-au autosesizat însă după ce filmarea cu bătaia a ajuns în presă. A fost deschis un dosar penal de cercetare pentru loviri şi alte violenţe. Ancheta va stabili şi cum au reuşit adolescenţii să treacă de paza centrului. Rănile celor doi copii agresaţi, din fericire, nu sunt grave. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copii bătuţi într-un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea, de un adolescent de 16 ani