Antena Meniu Search
x

Cei doi copii frați dispăruți în Vaslui, găsiți de polițiști

Mobilizare generală în Vaslui acolo unde doi fraţi minori au dispărut de la stâna unde locuiau cu părinţii lor. Băieţii plecaseră de o săptămână de acasă, dar familia s-a gândit că s-au dus la bunica lor, într-un sat vecin, astfel că iniţial nu au alertat autorităţile.

de Redactia Observator

la 09.11.2019, 12:15

Vezi și

Mobilizare generală în Vaslui acolo unde doi fraţi minori au dispărut de la stâna unde locuiau cu părinţii lor. Băieţii plecaseră de o săptămână de acasă, dar familia s-a gândit că s-au dus la bunica lor, într-un sat vecin, astfel că iniţial nu au alertat autorităţile. Abia vineri dimineaţă proprietarul stânei, unde munceau părinţii, a mers la poliţie. Copiii au fost găsiţi în cele din urmă teferi în apropierea stânei.

Alarma s-a dat vineri dimineaţă în comuna Banca din Vaslui. Proprietarul stânei a mers la Poliţie să anunţe dispariţia minorilor de 11 şi 13 ani. Copiii dispăruseră de acasă de o săptămână, timp în care părinţii lor au crezut că sunt la bunica dintr-un sat vecin.

Zeci de jandarmi şi poliţişti au periat zona pentru a-i găsi. Prefectul judeţului a venit şi el în teren.

Între timp, un cioban le-a spus poliţiştilor că i-a văzut pe câmp, chiar le-ar fi dat şi de mâncare, neştiind că sunt fugiţi de acasă. În plus, un alt localnic i-ar fi găzduit într-una din nopţi, dar nici acestuia nu i-au povestit că au fugit. Se pare că gestul lor a venit după ce parinţii i-ar fi pus la muncă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Direcţia pentru Protecţia Copilului a deschis acum o anchetă. Minorii mai au încă şase fraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cei doi copii frați dispăruți în Vaslui, găsiți de polițiști