Antena Meniu Search
x

Video Copii urmăriţi de poliţie în Lugoj, după ce au furat dintr-un magazin. Unul dintre ei a fost prins pe acoperişul unei case. Momentul a fost filmat de o dronă

Urmărire ca în filme, ieri, într-un cartier din Lugoj. Doi copii de 13 şi 16 ani i-au alertat pe poliţişti, după ce au furat un tricou, o husă de telefon şi un briceag dintr-un magazin.
 

de Redactia Observator

la 18.04.2023, 13:34

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o dronă se vede cum cei doi protagonişti încearcă să se facă nevăzuţi printre casele din jur, însă nu ajung prea departe. Au fost prinşi la scurt timp de oamenii legii. Pe unul dintre adolescenţi poliţiştii l-au găsit pe acoperişul unei case, iar câteva minute mai târziu au reuşit să îl prindă şi pe a doilea, care încerca să sară gardul unei fabrici. 

Copilul de 13 ani a fost predat părinţilor, iar tânărul de 16 ani se află acum în grija Centrului de Plasament Gavojdia. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copii urmăriţi de poliţie în Lugoj, după ce au furat dintr-un magazin. Unul dintre ei a fost prins pe acoperişul unei case. Momentul a fost filmat de o dronă